KulturPå scen

YOU ME AT SIX TILL SVERIGE I JANUARI 2019

Det har gått två år sedan vi sist såg You Me At Six uppträda på svensk mark och snart är det dags igen! Med ny musik i pipen beger sig brittiska rockbandet ut på turné som den 22 januari 2019 når Stockholm och Fryshuset.

Biljetter släpptes fredag den 14 september 

Med låtar som ”Take On The World”, “Underdog” och nysläppta singeln “Back Again” från kommande albumet ”VI” har brittiska rockbandet You Me At Six skapat sig ett namn långt utanför hemstaden Weybridge i engelska Surrey. Med influenser från band som Blink-182, Incubus och Thrice har bandet skapat sitt eget sound och stadigt byggt upp en solid fanbase.

You Me At Six har sålt över 600 000 album världen över och haft fyra topp-5 album i UK, där “Cavalier Youth” från 2014 nådde förstaplatsen.

Kommande albumet ”VI”, med releasen den 5 oktober, har spelats in i Vada Studios i West Midlands, UK och rör sig trovärdigt mellan rock och upplyftande pop. Albumet är inspelat tillsammans med producenten Dan Austin och släpps via bandets egna etikett Underdog Records/AWAL.

I samband med albumreleasen beger sig bandet ut på en omfattande turné med start i Storbritannien under hösten. Den 22 januari 2019 är det äntligen Sveriges tur när You Me At Six landar i Sverige och gör en spelning på Fryshuset – vi längtar

Skribent: Mattias Wåhlin

Tags

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar
Translate »
Close