Film och TvStreming-tips

TV-NYTT: Succéserien Gåsmamman får en fjärde säsong i ny kanal

Prisade Alexandra Rapaport fortsätter i huvudrollen

Nu är det klart att succéserien Gåsmamman får en fjärde säsong i CMore och flyttar dessutom in i TV4. Tidigare sändes serien förutom i CMore även i Kanal 5. Premiären sker på CMore under våren 2019.
– Jag kan inte beskriva hur otroligt glad och stolt jag är, säger Alexandra Rapaport.

Det blir en fjärde säsong för Gåsmamman, succéserien som tidigare gått i CMore och Kanal 5. Serien fortsätter att streamas i CMore, men när det kommer till TVTV byter serien till TV4.

– Gåsmamman är en av de mest populära serierna som C More har i sitt utbud. Att vi nu har möjligheten att också låta TV4-tittarna ta del av denna succéserie känns otroligt roligt. C More och TV4 är idag en helt integrerad tv-verksamhet så det är naturligt att Gåsmamman nu även blir en del av TV4, säger Fredrik Arefalk, kanalchef för TV4 och C More film & serier i ett pressmeddelande.

Dramathriller

Dramathrillern Gåsmamman följer trebarnsmamman Sonja, som spelas av Alexandra Rapaport. Rapaport belönades 2017 med en Kristall i kategorin ”Bästa kvinnliga huvudroll” för sin prestation i rollen.

– Det är fantastiskt att se hur Gåsmamman har lyckats engagera sin publik på ett oöverträffat vis. Därför känns det så lyxigt att vi låter historien få liv igen genom ytterligare en säsong. Jag ser verkligen fram emot att se hur allting fortsätter efter det minst sagt rafflande slutet i säsong tre, säger Josefine Tengblad, dramachef för C More och TV4.

Äger och skådespelar

Förutom att vara huvudrollsinnehavare är Alexandra Rapaport, tillsammans med producenterna Birgitta Wännström och Calle Jansson, ägare av produktionsbolaget Bigster som producerar serien för C More och TV4.

– Jag kan inte beskriva hur otroligt glad och stolt jag är över att äntligen kunna ge det här beskedet till alla hängivna Gåsmamman-fans! Jag har, på fullt allvar, fått frågor varje dag om vad som händer med serien och har tyckt att det har varit så jobbigt att hålla det här hemligt, säger Alexandra Rapaport i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Att Gåsmamman flyttar till TV4 känns magiskt och jag hoppas att vi ska hitta en ny publik att välkomna in i den här världen som jag älskar att befinna mig i, säger Alexandra Rapaport.

Gåsmamman har en holländsk förlaga i tv-serien Penoza som ägs av EndemolShine International. Gåsmamman säsong fyra har premiär i C More under 2019 med senare sändning i TV4.

Se de tre första säsongerna>>>

Mer om TV på Kronbladet>>>

Tags

Relaterade artiklar

Translate »
Close