MobilTeknik

Säljstart för ny mobiltelefon från Samsung

Samsung Galaxy A9

Idag är det säljstart för Samsung Galaxy A9, världens första mobiltelefon med fyra bakre kameror. Det gör det möjligt för användaren att kunna fånga och dela allt som händer, med funktioner som hjälper användaren få ut det mesta av varje fototillfälle.

Galaxy A9 är ett bra exempel på Samsungs vision om att göra meningsfull innovation tillgänglig för fler.  A-serien är en perfekt kombination av det bästa från flera av Samsungs flaggskeppstelefoner

Galaxy A9 och dess fyra kameror gör det möjligt för användaren att på ett enklare sätt än någonsin tidigare ta mer dynamiska och vackra bilder. Med en 24MP huvudkamera kan användare ta klara foton i både ljusa och mörka miljöer.

Mjukvaran Scene Optimizer gör att kameran automatiskt känner igen och optimerar bildinställningar beroende av vad som finns med i bilden. Ultra vidvinkelobjektivet gör det möjligt att ta proffsiga bilder.

Kameran för skärpedjup ger manuell frihet att ställa in fokus och skärpedjup och med 2x optisk zoom kan användaren ta detaljerade närbilder.


Galaxy A9 bygger vidare på den stilrena designen från Samsung med välvd baksida i 3D-glas och kommer i de tre unika färgerna Caviar Black, Bubblegum Pink och Lemonade Blue.

Galaxy A9 erbjuder funktioner som är utvecklade för att förenkla användarens vardag, som Bixby, Samsung Health och Samsung App Pair för att köra två appar samtidigt.

Mer information följ länken här>>> 

Skribent:Christian Österman

 

Tags

Kolla också

Close
Translate »
Close