LevaMat & Dryck

Populära öl- och whiskyfestivalen i Karlstad

Succé med nya centrala läget

I helgen gick den fjärde öl- och whiskyfestivalen av stapeln i Karlstad med ett rekordstort intresse. I år flyttande festivalen från Färjestad in till det centrala Karlstad konferenscenter CCC:s stora moderna lokaler.

Det var den fjärde upplagan av öl- och whiskyfestivalen i Karlstad. Utställare och provsmakare från när och fjärran minglade runt i den vackert belägna byggnaden just intill Klarälvens strand.

Provsmakning

Besökarna fick chansen att utmana sina smaklökar med ett stort utbud av öl, mjöd, vin och starkare brygder och drycker. Allt från stora bryggerier till små lokala mikrobryggeriers egna speciella tappningar fanns att botanisera bland. Ett sprakande utbud av charkprodukter, oliver, ostar, choklad och sötsaker fanns även det med i en härlig blandning.

Besökarna om festivalen

Detta bildspel kräver JavaScript.

Eldsjälarna

Olle Fridebring projektledare och David Nordberg projektkoordinator för festivalen är mycket nöjda med arrangemanget. Vi har jobbat otroligt mycket och hårt med festivalen och är mycket nöjda och stolta med resultatet. Flytten till de centrala lokalerna och att vi jobbat hårt med hela smakbiten och fått in så mycket mer utöver öl och whisky är väldig roligt.

Det är väldigt positivt och roligt att festivalen har blivit så komplett så att den passar så många människors olika smaker och tycken. Det har varit två mycket välbesökta dagar och vi har fått ett otroligt bra gensvar från många glada besökare.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Mer info om festivalen kan ni läsa här>>>

Tags

Roger Olsson

Skribent, resa, nöje, TV

Relaterade artiklar

Translate »
Close