GranskningLokala nyheterNyheter

Pildammsparken i Malmö ett stort problemområde

Polisen maktlös inför våldet

Strax efter klockan 01:30 på lördagsnatten fick polisen ett larm om att en privatperson hade blivit rånad i Pildammsparken i Malmö.

Enligt offret ska två män på ha hotat honom med kniv och fått med sig hans plånbok och klocka innan de gav sig iväg.

Pildammsparken i Malmö är ett problem område där polisen brister i sitt utövande på grund utav dåligt ledarskap och dåliga politiska beslut och som vanligt så blir det medborgarna som blir förlorarna.

Fallen med två män som rånar i pildammsparken är många och det man bör fråga sig är om det inte rör sig om samma gärningsmän som härjar i området.

Skrivande i denna stund rekommenderar att allmänheten tänker sig för i detta område och även försöker undvika alla områden som inte har tillräcklig ljuskälla vidare så bör man inte röra sig själv i områden som detta fram till att polisen får mer resurser.

Polisen uppger att offter blivit rånad i Pildammsparken av två okända gärningsmän, som genom att hotat honom med kniv tvingat till sig mannens mobil, halsband, klocka, bankkort, jacka och hörlurar.

Gärnmingsmännen ska ha haft luvor, och täckta ansikten. Mannen ska inte ha fått några fysiska skador i samband med rånet.

Polisptraull möter upp måslägande, och tar uppgifter till en anmälan. Det finns ingen misstänkt för rånet.

Läs polisens händelse här>>>

Skribent:Christian Österman
Tags

Relaterade artiklar

Translate »
Close