Hälsa & MotionNöjeNyheter

Petra Mede tar över Helt sjukt i TV4

I höst kommer hälso och underhållningsprogrammet Helt sjukt tillbaka med Petra Mede som ny programledare. Med sig har hon psykologen Jenny Knutsson och ”Doktor Mikael” Sandström och hon gästas av bland andra Anders Bagge, Sven Melander och Lotta Schelin.

Varje vecka får TV4´s talkshowprogram besök av två gäster som berättar öppet om sina diagnoser och sjukdomar. Folkkära personligheter som Sven Melander talar ut om hur det var att bli sjuk i cancer och att själva behandlingen faktiskt var värre än sjukdomen, Samir Badran berättar om sin utbrändhet och Bianca Ingrosso om sin kamp med bulimin.

– Det är en ynnest att få vara en del i ett program där gäster så ärligt och generöst berättar om sina erfarenheter och där vi alla tillsammans kanske blir lite klokare, säger Petra Mede i ett pressmeddelande från TV4.

Humor och värme

– Helt sjukt tar, vågar jag säga, en stark plats i TV4s hösttablå. Gästerna i årets säsong är oerhört modiga när de öppnar upp och talar om svåra ämnen som berör. I Helt sjukt står samtal om livet i fokus och Petra Mede guidar, på sitt alltid oerhört proffsiga sätt, gästerna i ärliga och fina samtal med Doktor Mikael och psykologen Jenny. Tittarna kan se fram emot djupa samtal, tips och mycket skratt, säger Anika Beclijevski, exekutiv producent på TV4.

Nya säsongens alla gäster – hela listan

Anders Bagge
Bianca Ingrosso
Pernilla Wahlgren
Samir Badran
Per Elofsson
Lina Hedlund
Andreas Lundstedt
Lotta Schelin
Morgan Alling
Shirley Clamp
Stina Wollter
Sven Melander

Helt sjukt har premiär torsdag 12 september klockan 21:00 på TV4 och TV4 Play.

Mer Hälsa och Motion på Kronbladet.se

Tags

Relaterade artiklar

Translate »
Close