GranskningLokala nyheter

Personal på flyktingboende fick fly

Polis fick på tisdagskvällen in ett larm om bråk på flyktingboendet vid Klara i Karlstad efter att personalen fått flytt från platsen.

Flyktingboende i Klara

Flera personer slåss inne på boendet och personalen tar sin  tillflykt utanför boendet. En person omhändertas av polis som kommer till platsen efter att han är våldsam och får då även beläggas med handfängsel.

”Det var ganska stressigt för personalen när larmet kom och de bestämde sig att fly ut från boendet” berättar polisens pressinformatör Tommy Lindh till NWT.

Polisens pressinformatör Tommy Lindh fortsätter ”som jag har förstått det så är det ingen av de om var inblandade i slagsmålet som blev allvarligt skadad heller. Det finns inga uppgifter om att några tillhyggen ska ha använts”

Polisen menar på att det var flertalet personer som slogs inne på boendet och det finns inga tecken på att personalen ska ha kommit till skada i samband med händelsen.

På polisens sida står det att personalen på ett flyktingboende i Klara, Karlstad har utlöst sitt överfallslarm med anledning av slagsmål på boendet.

Flera personer slåss inne på boendet och personalen har tagit sin tillflykt utanför boendet. En person omhändertas av polis och han är våldsam och beläggs med handfängsel.

En anmälan om misshandel har upprättats.

Läs polisens notis här >>>

Skribent:Christian Österman

 

 

 

Tags

Relaterade artiklar

Translate »
Close