KulturLitteratur

Ny sensationell psykologisk thriller från SJ Watson!

Ett andra liv är beviset på att Watson är mer än ett ’One Hit Wonder’.” – Independent

Hur väl kan du egentligen någonsin lära känna en annan människa? Och hur långt skulle du gå för att få reda på sanningen om någon du älskar?

När Julias syster blir brutalt mördad blir hon fast besluten att ta reda på varför. Men hennes sökande utvecklas snabbt till en upptäcktsresa genom sina mörkaste inre lustar. När hon blir involverad i en relation på nätet med en farlig främling tappar hon bort sig själv… förlorar kontrollen… kanske kommer hon förlora allt. Hennes sökande efter svar kommer att äventyra hennes äktenskap, hennes familj… och hennes eget liv.

SJ Watson är tillbaka med en sensationell psykologisk thriller om en kvinna med en hemlig identitet som hotar att ödelägga hela hennes liv. Ett andra liv gick rakt in på bästsäljarlistan i Tyskland, England och Kanada vid utgivningen och rättigheterna är sålda till 33 länder.

”En Farlig förbindelse för den digitala tidsåldern, med en livsfarlig twist… Watson är en mästare på att hålla läsaren i ett stenhårt grepp.” – Evening Standard

”En våldsam, fängslande skildring.” – Daily Mail

SJ Watson debuterade med den psykologiska thrillern Innan jag somnar som blev en internationell bästsäljare och är utgiven i 44 länder. Den har sålt i över 4 miljoner exemplar och filmatiserades med Nicole Kidman och Colin Firth i huvudrollerna. Watson fick flera priser för Innan jag somnar, bl a The Crime Writers Association Award for Best Debut Novel och The Galaxy National Book Award for Crime Thriller of the Year. SJ Watson föddes 1971 i Midlands och bor nu i London. 

Tags

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar
Translate »
Close