Film och TvMusikPå scenSverigeWebb-tv
Populärt

MUSIKSOMMAR 2019: Intervjuer och bildspel från Sommarkrysset

Vi har stått ut med regn och rusk, slask och snö, men nu står vi äntligen här på ett sprudlande Gröna Lund. Så inledde Sommarkryssets programledare Gry Forsell vid premiäromgången under gårdagen. 

Först ut var rutinerade Jessica Andersson som verkligen fick igång grönanpubliken genom sin nya singe ”Go slow”. Därefter var det dags den rutinerade Näääk, uppbackad av Denz som framförde den spådda ”sommardängan” Cali.

Tillbaka efter fjorton år 

Tredje artisten att äntra den kryssformade scenen på Gröna Lund var ingen mindre än Bonnie Tyler som under lördagen fyllde hela 68 år. Hon firade detta genom att spela en nyproducerad låt i ”Hold On”. Vid frågan om vad hon tyckte att vara tillbaka i Stockholm och Sommarkrysset så skrek hon ut: ”Fantastic”. 

När Weeping Willows äntrade scenen hyllade sångaren Magnus Carlson sin mor med låten ”Let Go”.

Sist ut i den än så länge ljumna sommarkvällen var Linae som gjorde sin tv-debut under lördagen med låten ”Stuck in the rain”.

Innan lamporna skulle släckas och ljudet från skratten från karusellerna skulle tystna så avslutade Bonnie Tyler med ett medley av sina allra största hits som fick publiken med Magdalena Graf att falla i sång samtidigt som det föll tårar ner för kinderna. ”It´s a heartache”, ”Total Eclipse of the Heart” samt ”Holding Out for a Hero” fick avsluta premiärkvällen från stora scenen på Gröna Lund för denna kväll.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Foto: Henric Wauge

Sommarkrysset TV100

Tags

Relaterade artiklar

Translate »
Close