NyheterPolitik

Partiledaredebatten – Jonas Sjöstedt (V) till tramsig taxiattack mot Ulf Kristersson (M)

Under kvällens stora partiledardebatt så gick Jonas Sjöstedt (V) till attack mot Ulf Kristersson (M) som är moderaternas nya partiledare. Attacken var minst sagt otroligt låg och tramsig, Jonas påminde Ulf om taxiskandalen som briserade i veckan. Ulf kommenterade taxiattacken med att det var tramsigt och en otroligt låg debattmetod.

Det som avslöjades i veckan var att Ulf Kristersson (M) hade åkt taxi för totalt 113 000 kronor. Under åren 2015/2016 åkte Kristersson totalt 668 taxiresor för den hisnande summan av 113 000 kronor. De som följer partiledardebatten och kommenterar på Twitter kan se att många instämmer med att Jonas Sjöstedt (V) använde en mycket tramsig och låg debattmetod.

Aftonbladets ledarskribent Anders Lindberg har även gjort sitt bästa idag för att attackera Ulf Kristersson (M). Anders påstår att Ulfs framtida regeringsunderlag är SD som han påstår har en brun historia. Det som Anders Lindberg har missat är att under socialdemokratiska regeringar så etablerades det rasbiologiska institutet, samt att väldigt många handikappade och romer blev tvångssterliserade fram till så långt som in på 1980-talet. Personer som gjorde könsbyte blev även tvingade till att sterilisera sig.

Foto : Twitter

Även Anders Lindberg (S) gick till attack mot Ulf Kristersson (M) som åkte taxi 900 meter till T-centralen.

Foto : Twitter

Källa : SVD , Twitter

Tags
Translate »
Close