Annat & UppsnappatNyheterSverige

Kronbladet blir Bladet – Välkommen till en ny tid!

Kronbladet blir Bladet – Välkommen till en ny tid!

Vi har under en längre tid varit tysta pga. omorganisation, vi ber om ursäkt för frånvaron och avsaknad av information från oss. Vi tittar bland annat på att bygga om konceptet på att satsa mer på de lokala nyheterna och för att göra det lättare för er läsare att hitta till oss i framtiden  Därmed byter vi namnet från Kronbladet till Bladet.se 

Det ger oss möjligheten på ett bättre sätt skapa nya lokala tidningar under franchising-avtal och det låter bättre med att uttala  malmo.bladet.se än att säga det som  malmo.kronbladet.se  Pröva att uttala de två olika namnen på den lokala tidningen så märker ni skillnaden.

Testa att lek med ordet bladet som att säga: ”Har du läst bladet?” eller ” har du sett senaste bladet?”

Vinn en resa till Island! 
Vi utlyser en tävling på att göra en ny logotyp med symbolen ”kungakronan” som på så sätt passar in i namnet bladet och ger namnet en djupare betydelse och historia. Bästa förslag på logotyp vinner en resa till Island för två personer exklusive hotell.

Nuvarande logotyp (1)  och ett exempel på hur det kan se ut i framtiden (2):

Förslag på nya logotypen
Förslag på nya logotypen
   • Delta i tävlingen: E-posta ett nytt förslag på lopotypen med kungasymbolen med namnet bladet inkluderat, och du måste dela denna artikel minst 1 gång och uppge länken för din delning i ett mail till
    info@fritv.se
   Övriga villkor om tävlingsvinsten kan du fråga om till info@fritv.se
 • Glöm inte att delge oss ditt namn och efternamn inklusive telefonnummer som vi kan nå dig på. 

Vi välkomnar även nya intressenter / franchisingägare  att få starta följande lokala tidningar:

 • Goteborg.bladet.se
 • Malmo.bladet.se
 • Stockholm.bladet.se

Att bli franchisingägare av en lokal tidning innebär en stor frihet med låga ekonomiska risker förutom det  redaktionella och publicistansvaret. Vår erfarenhet säger att det lokala behovet är stort för lokala informationer och nyheter som är format av invånarna själva och mer intressant för annonsörer att synas för.
Vi erbjuder en modell där franchisingägaren enbart betalar efter intäkter och inte på bestämda avgifter.

Kontakta oss idag på info@fritv.se om du vill veta mera eller vill bli en franchisingägare.


Tidningen bladet.se kommer att fortsätta att vara konservativ men ur bemärkelsen att lyfta upp olika sidor av samhället oavsett politisk åskådning för att på så sätt bidra med minskad polarisering i utvecklingen i Sverige.  Tidningen kommer att fortsätta med att lyfta upp obekväm sanning men som likväl kan vara välgörande för en bra utveckling.
Vi vill lyfta upp de goda exemplen i de lokala områdena och möta människorna i vardagen och lyfta upp deras drömmar som utmaningar som både är på gott eller ont. Det kan vara allt från musik, spel, nyheter, ekonomi, politik, sport, mat, resor, och mycket mycket mer!
Det gäller att synliggöra företagen som producerar för en framtid i en global värld men i våra ögon viktigt att behålla det lokala kulturen för att den ska stå sig starkt i en hundraårig framtid.

Varmt välkommen för en fortsatt stark tidning! Ett nytt blad för morgondagen!
Vill du bli en del av oss idag kontakta på info@fritv.se

Tags
Translate »
Close