Mat & DryckNyheterPolitikVärlden

HELSINKI SUMMIT: Så ska Putin och Trump komma överens – med ”Sten, sax, påse”

På måndag är det dags för Helsinki Summit, toppmötet mellan presidenterna Putin och Trump. Nu ironiserar ett finskt bryggeri på världsherrarnas kända sandlådenivå och kommer med en alternativ lösning.

Toppmötet Helsinki Summit, mellan Rysslands Vladimir Putin och USA:s Donald Trump, går av stapeln i Helsingfors på måndag. De båda presidenterna och antagonisterna Putin och Trump är inte kända för att komma med konstruktiva uttalande om varandra. Hur ska det gå i Helsingfors, den frågan ställs i hela världen. Kommer det bli ett toppmöte i sandlådenivå eller kommer herrarna att komma överens?

Lanseringen

Helsink Summit
Illustration: www.rockpaperscissors.fi

Inför toppmötet lanserar bryggeriet ölet ”Let’s settle this like adults” (Vi löser detta som vuxna) med undertexten ”Make Lager great again!”. Tydliga passningar till presidenterna med en stark ironisk ton. Dessutom pryds etiketten av två män som är skrämmande lika herrarna Putin och Trump.

Trots välkända fakta att ingen av de två presidenterna dricker öl, har bryggeriet tagit fram en torrhumlad lager för att fira Helsinki Summit, skriver bryggeriet på sin hemsida.

Uppmaningen

Nu säger sig det finska bryggeriet, Rock Paper Scissors – Indie Brewery, ha lösningen på problemet om de inte kommer överens.

Vi kan problemlösning och tro oss när vi säger det. Ingen vet det bättre än oss. Vi vet att ni har svåra beslut att ta och om ni inte kommer överens genom att prata, så kan ni alltid lösa det som vuxna – genom sten, sax påse (Rock. Paper. Scissors), uppmanar bryggeriet.

Kaffe

Bryggeriet har också tagit fram ett specialrostat kaffe till toppmötet.

Tags

Relaterade artiklar

One Comment

  1. Mycket intressant att Finland valdes som landet där de två presidenter möts! Hoppas att det går bra för vår allas bästa! Tack för artikeln. Tarja

Translate »
Close