Forskning & VetenskapHälsa & MotionLevaLokala nyheterNyheterOkategoriseradeTeknik

Våra unika första Hjälpen lösningar

Första hjälpen kit är tänkt att fungera som kompletterande produkter när olyckan är framme. Vi önskar alla att det inte ska ske men om, eller när det sker så kan vi alla bli hjältar i vardagen om vi har rätt utrustning.

Vi vet att det handlar om sekunder vid ett hjärtstopp, sekunder som gör skillnaden mellan liv och död.

Det är inte alla olyckliga tillfällen som kräver en hjärtstartare, ibland sker andra typer av olyckor så som skärsår, skadlig vätska i ögonen, brandskador eller helt enkelt vanliga företeelser som kräver plåster, gasbinda eller sårtvätt. Det är i dessa tillfällen som vi vill komplettera serien med möjliga första hjälpen medel genom att introducera Lifestation och framförallt första hjälpen väskor som är lika enkla att montera synliga på väggen som att lyfta ner och ta med sig till olycksplatsen. Du väljer själv relevant innehåll och beställer enkelt när ett fack i lådan är använt. Skapa din egen Lifestation efter just ert behov.

Företaget First Response & Security Consulting, Bedriver utbildningar inom första hjälpen samt HLR och föreläser inom området akut omhändertagande av sjuka eller skadade personer, olycksfall, sjukvård, mänskliga rättigheter, hälsa och friskvård.

Med ett ökat spänt säkerhetsläget samt större kriminella nätverk och terroristhot i världen så krävs det mer av dig som företagare och privatpersoner, när det kommer till Hälsa eller Personskydd, Vi på First Response & Security Consulting tar över det för dig samt du kan överlåta skydd samt säkerhetstänkandet till oss, Vi agerar som ett dolt skyddsnät eller kompliment till eran affärsverksamhet eller person.

Vår konsultverksamhet lämnar råd och anvisningar i säkerhet samt bevakningsfrågor.

Kontakt: http://fireseco.com

 


Försvara dig i trängda situationer!

Relaterade artiklar

Translate »
Close