NyheterPolitikVärldenViralgranskaren

Fake news om ”Skithålländer” ang Trumps uttalande

Fake news om ordet ”Skithålländer”  ev uttalande från Trump, ang att vissa länder som Afrikanska länder skulle vara mindre värda.

Efter en anonym källa till Washington post som ingen har granskat så har ett påhittad uttalande lyckats spridit sig från USA till hela världen inkl all Svensk media. Inga av de traditionella medier har granskat ämnet utan i ren iver publicerat vidare Fake news.

Tydligen har en anonym källa till Washington sagt att Donald Trump har kallat länder som Haiti och Afrikanska länder för ”shithole countries” , har nu resulterat till att 54 länder kräver Donald Trump på ursäkt.

Inga av de så kallade etablerade medierna kan presentera ett videoband, ljudband , anteckningar, utan hänvisar till ett anonym uttalande som vem som helst kan ha skapa eller hänvisar till en motståndares åsikt om Donalds språk:

Se nedan:

Det är anmärkningsvärt hur media kan blåsa upp en sådan stor anklagelse mot en president, utan bevis.

Till och med Washington post berättar i en video att det är ”troligt” att Trump har sagt ”shitholes countries” men att han skulle ha sagt det vid det speciella tillfället finns inga bevis om.

Se mer på Washington Post video här》》

Kronbladet.se har epostat Washington post för att få svar på våra frågor om bevisen på uttalandet gällande de 3 referenser som innehar noll bevisvärde.

Återkommer med uppdatering.

/Kronbladet

Källor:

Reuters

Washington post

Egen produktion

Relaterade artiklar

Translate »
Close