Ungdom

En massa människor har det tufft och jobbigt

även dem som har det bra

Att ha det tufft och jobbigt får en att må dåligt och man kan bli påverkad på flera olika sätt.. Som till exempel genom stress och ilska.

Man kan till och med bli sjuk eller känna sig väldigt sjuk på grund av det. Det finns flera olika anledningar till att man mår dåligt.

Men för att vara helt sanningsenlig så ska man inte fastna i det dåliga, stanna inte kvar i de problem du möter utan ta dig igenom dem och gå vidare för allt kommer bli bättre bara du vill det och faktiskt står och kämpar för det.

Ifall man nu har det tufft och kämpar varje dag med olika saker och det faktiskt inte blir bättre, då är det något i ditt liv som du måste ändra på. Men än en gång, fastna inte i det negativa, utan gå vidare för om några månader kanske år så kommer inte detta betyda lika mycket.

Var inte rädd för att göra misstag eller att vara pinsam, ha roligt för just denna stund kan vara den bästa i ditt liv. Eller så är det bara ett riktigt bra minne som du kan titta tillbaka på och le. Ingen kan säga att dem är perfekta för vad är egentligen en perfekt person?

Alla gör misstag, alla går igenom tuffa stunder och alla gör roliga men lite pinsamma saker. Så tänk inte så mycket på allt, lev livet istället för en dag kommer du inte kunna göra allt som du drömt om. Då ligger man på sjukhuset och önskar att man gjort på ett annat sätt.

Livet är alldeles för viktigt och speciellt för att bara bli bortkastat. Och vad alla andra tänker om dig betyder inget, det är inte dem som bestämmer din framtid. Så du behöver inte vara som alla andra, bara var dig själv och lev, var glad och njut av livet.

Slösa inte bort ditt liv på att stanna i det negativa för ditt liv är mycket viktigare och bättre än så. Bara, gör ditt bästa i livet så att du inte kommer ångra dig när du är äldre, gör dig själv glad och strunta i alla andra. Jag lovar att livet kommer bli mycket lättare då.

Skribent: Marielle Österman

Relaterade artiklar

Translate »
Close