DataMobilTeknik & prylar

De mest populära Apparna

1: BankID säkerhetsapp

BankID säkerhetsapp används för Mobilt BankID som är en e-legitimation för mobiltelefoner och surfplattor. Med ett Mobilt BankID kan man legitimera sig och göra elektroniska underskrifter i e-tjänster hos banker, myndigheter och andra organisationer.

Mobilt BankID ges ut av Danske Bank, Handelsbanken, ICA Banken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Skandia, Sparbanken Syd, Swedbank och Ålandsbanken.

Mer information till utvecklare av e-tjänster finns på www.bankid.com/rp/info.

2: Wish – nätets fyndgalleria!

Över 150 miljoner människor får de senaste prylarna 50-80% billigare än i sin lokala butik. Köp trendiga produkter till otroliga priser och få dem levererade direkt till din dörr. Wish är det bästa köpcentrum i Europa och Nordamerika. Här kan du köpa det senaste modet, snygga accessoarer och nya elektronikprodukter med bara några knapptryck.

3: Flip Master

Behärska studsmatta med Frontflips, Backflips, Gainers, layouter, hopp och studsar på din bakgård, gym eller cirkusstudsmattor och träna för att vara Master of studsmatta!

Med en anpassad fysikmotor och animerade Ragdoll fysik, är Flip Mästare den mest dynamiska och underhållande Trampolin erfarenhet som någonsin skapats! Trotsa fysikens lagar och bevisa dig värdig!

Tags

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar
Translate »
Close