Film och TvKulturSpelTv-spel

Comic Con Stockholm mer än bara spelmässa

Hej! Mitt namn är Dominick Nilsson och kommer fr.o.m idag att ta över rodret som Kronbladetsspelskribent. I den här delen av tidningen kommer vi att hålla er uppdaterade på vad som händer i spelens otroliga värld. Vi kommer bland annat att fördjupa oss in i tvspel, dataspel, mobilspel och mycket mer som berör just inom området spel.

Låt oss rivstarta med lokala nyheter! Nu till helgen vankas det inför årets mässa för populärkulturs intresserade; nämligen Comic Con Stockholm 2017. Mässan kommer att befinna sig i Kistamässan i Kista och i den här mässan kan man finna allt ifrån TV & Film, spel, comics, cosplay, kläder och leksaker. Det kommer även att bjudas på en rad olika aktiviteter, sevärdheter och intressanta gäster. Bland annat kommer mässans höjdpunkter att kretsa kring ett kärt besök av Iain Glen (Game of Thrones), Cobie Smulders (How I Met Your Mother) och Pamela Anderson (Baywatch). Dessutom kommer mässan få besök av en rad olika svenska youtubers, exempelvis Figgehn, ArgaSkånskaMän och BattlefrontUpdates. Ett utmärkt tillfälle för alla er die hard-fans där ute att ställa era nyfiknaste frågor till dessa prominenta gäster.

För er som är spelintresserade, kommer det att finnas möjlighet att få se en exklusivt förhandstitt på spelet Wolfenstein II: The New Colossus som har premiärlansering den 27 oktober. Vidare kommer det även att anordnas en spelturnering av tv-spelet DragonBall Fighter Z (premiär februari 2018) för de som är intresserade av att testa sin skicklighet mot andra spelare. Känner man inte för att spela spel eller orkar inte ströva runt bland mässan, finns det även möjlighet att bara sätta sig ner och lyssna på exempelvis Per Whalfridsson (VD på LogTown Studios). Där han berättar sin väg mot framgång, d.v.s. hur han gick från en fattig student till att bli VD för ett VR-bolag på 70 dagar.

Detta och så mycket mer kommer att bjudas på inför årets Comic Con Stockholm 2017. Om ni vill veta mer kan ni hitta det fullständiga aktivitetsschemat inför helgens upptåg i följande länk: http://www.comicconstockholm.se/aktivitetsschema/

(Källor: http://www.comicconstockholm.se)

Tags
Translate »
Close