Ungdom

Coachella Valley Music and Arts Festival

festivalen med flera olika typer av musik

The Coachella Valley Music and Arts Festival är en festival med flera olika typer av musik som till exempel, rock, indie, hip hop och eletronic dance music. Ihop med, konst installationer och skulpturer.

The Coachella Valley Music and Arts Festival kallas även, Coachella, och grundades av Paul Tollett och Rick Van Santen, året 1999. Coachella är en av de största och mest kända musik festivalerna i både USA och hela världen.

Varje år utspelas festivalen i Indio, Kalifornien, under de tre helg dagarna i vecka 15 och 16. 2019 kommer det att vara den 12-14 under vecka 15 och den 19-21 under vecka 16.

Där finns flera olika scener som spontant spelar live musik. Man kan även kolla på deras live stream på Youtube.

Festivalen kommer att utspelas oavsett väder.

Coachella är en enorm upplevelse. Inte bara får men uppleva den fantastiska musiken och alla fina installationer, där brukar det även finnas flera olika kändisar.

På Coachella kan man klä sig i lite luftiga och sköna kläder med färg. Festivaler är igång till sent på natten och där finns inga direkt sittplatser, så en rekomendation är att ha något typ par boots på sig. Där finns, så vill säga, Coachella Hotell som ger er en extra speciell Coachella upplevelse.

Jag ser fram emot att åka dit i framtiden. Gör inte ni?

Skribent: Marielle Österman

Tags
Translate »
Close