KulturLitteratur

Boken ”Allt blir bra” som var för autentisk

Boken  ”Allt blir bra”  av Siw Bergh, som de flesta bokförlag nekade att publicera då den var enligt deras ögon ”För autentisk”.

Boken har en viss Tarantinokvalitet och den tar oss igenom Siw`s personliga berättelse om sitt liv där hon bjuder på sig själv ogenerat, utan att be om ursäkt, genom sina djupaste dalar och högsta toppar utan filter i stundom småfräck jargong.
Även då Siw har haft ett händelserikt liv så kan nog många av oss dock identifiera oss med henne.

Den här boken är en berättelse om en annan människas liv. En rak brokig och färgsprakande berättesle, i både moll och dur, berättad med toner av melankoli, humor och skön musik.
Siw Bergh har lång yrkeserfarenhet från ledar-mentorskap, krisbearbetning, klientsamtal och mänskliga kontakter. Här ger hon verktyg för att hantera livets förluster, sorger, glädjeämnen och förändringar. Hon skriver utifrån sina kunskaper, metoder och tillvägagångssätt, med erfarenheter av sitt eget personliga lliv.
Du för vägledning till sorgebearbetning och försoning som kan ge dig tillgång till dina egna styrkor och kraft att vilja åstakomma förändring. Hitta glädje till livet, hitta glädjen till din person, hitta äktheten, sanningen och skrattet. Hitta dig själv och ditt undangömda jag. Se dina behov och se en annan framtid.
Utan stress uppmanas du att ta plats, att komma fram ur det skymmande mörkret till ljuset, hoppet till livet. Att få känna stolthet över dig själv och det liv du har levt. Att få bli av med skuld och skam och känna glädje.

Vill du ha hennes bok?

Beställning kan göras på Bokus

 

Relaterade artiklar

2 Kommentarer

  1. Har läst Siws bok, på en enda dag. Mycket intressant o underhållande om en färgstark människas liv! En optimistisk bok!

  2. Allt blir bra är den bästa bok jag läst på länge!
    En bok som berör, tröstar och som låter mig förstå att jag är inte ensam om att tänka ” måste livet vara så här ”. Boken ger mig orken till förändring och ta vara på livets goda och se varje dag som en ny möjlighet. En fantastisk bok som bjuder på berättelser om sorg men också glädjeämnen i livet där alla kan känna igen sig.
    Allt blir bra, en bok som ger mig inre styrka och som alla borde ha i sin hand.
    Inger Lison

Translate »
Close