KulturSpelTv-spel

Återupplev vilda västern som aldrig förr

Spelutvecklarna Rockstar Games har äntligen släpp den officiella trailern för ”Red Dead Redemption 2” och det ser riktigt lovande ut.

Det har nu gått ungefär 7 år sedan Rockstar Games introducerade den mest hisnande vilda västern äventyret någonsin för spelvärlden. Minns hur jag och alla mina gamla vänner var helt uppspelta kring denna speltitel när den lanserades. Red Dead Redemption var verkligen något som ALLA spelade under min gymnasietid. Tror nästan bestämt att vi blev så djupt insatta i spelets värld att vi tog oss ut till nöjesparken High Chaparall och levde oss in i rollerna som John Marston (tidigare huvudkaraktären i den första delen av serien). Vi blev helt enkelt som barn på nytt! Frågan är om mina vänner är lika uppspelta idag, som de var då, inför den andra delen av Red Dead Redemption. Personligen ser jag framemot att få sätta mig i sadeln igen och utforska vilda västern på nytt!

Den actionspäckade äventyrsspelet Red Dead Redemption 2 (RD2) kommer att släppas under våren 2018 och kommer finnas tillgänglig för plattformarna Playstation 4 och Xbox One ägare. Huruvida RDR 2 kommer fortsätta där det första spelet slutade är just nu oklart. Vad man vet just nu är att man kommer att inta rollen som den laglösa Arthur Morgan tillsammans med hans likasinnade gäng, ”Van der Linde gang”. I vilda västern finns inga hämningar, för att överleva längs den otämjda amerikanska landskapet livnär Arthur och hans gäng sig på att råna allt i sin väg.

RED DEAD REDEMPTION 2
Åldersgräns: 18
Utvecklare: Rockstar Games, Rockstar San Diego
Utgivare: Rockstar Games
Premiärlansering: Våren 2018

Tags
Translate »
Close