Sport

Använd dig av hockeynyheter för att bli en bättre spelare

Du som brinner för hockey kan glädja dig med att nätet är en utmärkt källa för nyheter, artiklar och krönikor som behandlar ämnet. Om du dessutom vill bli bättre på att betta inom denna härliga idrottsgren kan denna artikel vara något för dig.

I dagens moderna värld är det allt viktigare att hitta så bra nyhetssidor som möjligt för att bli mer insatt i sporten, eller bara för att friska upp minnet lite. Tack vare att sportnyheter hittas på väldigt många sajter idag kan du bli så insatt i hockey som möjligt för att utnyttja dina kunskaper för ett roligt och omväxlande spel när du känner att du vill koppla av ett tag.

Aktuella nyhetsinslag

Visste du till exempel att Stefan Söder lämnar svensk hockey bakom sig och flyttar utomlands för att spela för EC Bregenzerwald från Österrike? Eller att Matej Stransky som spelat för landslaget flyttar tillbaka till Tjeckien? Allt detta och mer kan du läsa dig till genom att vara så uppdaterad som möjligt.

Om vi tar två ytterligare exempel kan vi ge dig en ännu bredare bild av vad som händer och sker inom ishockeyn idag:

Nyförvärvet hos Toronto Maple Leafs stäms

Den 1 juli byttes Cody Ceci från Ottawa Senators till Toronto Maple Leafs, något som dessvärre blev ett problematiskt byte för klubben eftersom han nu måste ingå i en rättstvist. Detta då han blivit stämd på grund av en incident i hemmet där sambon kastat brinnande aska på en privatperson som heter Hana Engel.

Hennes kläder fattade eld och nu är alltså både Cody Ceci och sambon under utredning via stämningsansökan som lämnades in av bland annat Engels familj.

Victor Lang flyttar från Sverige

Backen Victor Lang lämnar BIK Karlskoga för att prova lyckan i tjeckiska andraligan Piráti Chomutov, en nyhet som dök upp alldeles nyss. Han hann endast spela 13 matcher förra säsongen på grund av en hjärnskakning och flytten kan delvis bero på inaktiviteten.  Däremot har han en lång meritlista tillsammans med BIK Karlskoga som en spelare i A-laget sedan 2013.

Bättre överblick med hjälp av aktuella nyheter

Tack vare dagsfärska nyhetsinslag som vi exempelvis presenterade ovan håller du dig ständigt uppdaterad om vad som sker inom hockeyn och inga nyheter är dåliga när det gäller sportsbetting. Desto mer du kan om ämnet, desto bättre presterar du när det kommer till de olika oddsen.

Tack vare att du även kan spela med live odds kan du delta i ett mer spännande spel än någonsin, dessutom på Goplay.se om du vill ha tillgång till skattefria vinster. Betting har alltid varit intressant för sportentusiaster och framförallt inom populära sporter som fotboll, ishockey och tennis.

Detta tar oss till nästa punkt i denna artikel, nämligen anledningar varför du får en fördel mot andra spelare när du sätter dig in i fler aktuella händelser inom sporten du brinner för.

Fördelar med att hålla dig uppdaterad

En stor fördel för dig som spelar för pengar är att du kan bli bättre på att förutspå vinster tack vare dina förkunskaper inom hockeyn. Du kan exempelvis läsa dig till händelser som vi tog upp ovan där en spelare är skakad efter en allvarlig händelse, något som absolut kan påverka prestationen i nästkommande match.

Detta kan du sedan använda till din fördel för att lägga ett vad på rätt spelare eller lag, men du kan även utlista oddsmakarna med hjälp av kunskaperna du bygger på när du läser nyheter. Oddsmakare sätter oddsen enligt många olika faktorer, men de lutar sig ofta på mångårig kunskap om de olika lagen och hur de har presterat i föregående matcher.

Om du däremot vet något som de inte vet har du en fördel gentemot dem, men även andra spelare som kanske inte är lika insatta som du är. Detta är ett utmärkt sätt att vinna pengar enklare, dock kräver det insatser även från dig. Det tar framförallt tid att sätta sig in i sporten eftersom den är så bred, men det är samtidigt det som också är det roliga med odds och betting.

Tips för ett mer underhållande spel

Visste du till exempel att du idag kan syssla med live betting istället för traditionell vadslagning som går ut på 1, X eller 2. Du behöver alltså inte enbart spela på vinst, oavgjort eller förlust – det finns många fler kategorier att välja mellan.

Tack vare att de flesta bettingbolag låter dig se på matcher live via deras hemsidor kan du spela på händelser i realtid, exempelvis vem som gör första målet, när matchen kommer vända, eller hur många spelare som åker på straff. Det finns nästan oändligt med kategorier att spela på och du kan dessutom spela på virtuella ligor om det inte finns någon aktuell match som du är intresserad av.

Virtuella spel sker via påhittade lag och spelare, däremot är det precis lika underhållande som ett riktigt spel. Grafiken är också av högsta möjliga klass och spelen blir bara bättre för varje år som går, något som de flesta spelare uppskattar.

Om du vill njuta av betting tillsammans med vänner föreslår vi att du spelar live i ett kompisgäng eftersom det ökar spänningen ytterligare då ishockeymatcher kan svänga hejvilt. Att du har möjlighet att lägga bets mitt i en match är dessutom ett relativt nytt fenomen och något som blivit allt mer populärt på senare tid.

Som du säkert märkt när du läst vår artikel spelar det alltså stor roll att vara så uppdaterad och informerad som möjligt. I en tidsålder där efterfrågan aldrig varit större finns det dessutom gott om sajter att utforska för att lära dig mer om hockey, spelarna, tränarna och allt som rör sig kring sporten.

Några exempel på sidor som bjuder på dagsfärska nyheter är SVT Sport, Sportbladet via Aftonbladet, samt Expressen Sport. Alla dessa sajter har underkategorier som berör hockey och de olika ligorna som SHL, NHL och Allsvenskan, något som du kan använda dig av för att kontinuerligt hålla intresset vid liv, men även för att skaffa dig fördelar när du spelar.

Relaterade artiklar

Translate »
Close