NyheterVärlden

Angela Merkel förbjöd media att rapportera om brutalt mord

Migrant dekapiterar huvudet från en ett-åring i Tyskland, och Angela Merkel förbjöd media att rapportera om det brutala mordet där mannen även hugger ner barnets mamma som var hans tyska flickvän.

Enligt ögonvittnen ska den 33-årige misstänkte, Mourtala Madou, skurit huvudet av sin 12 månader gamla dotter framför en skräckslagen skara pendlare på Jungfernstieg station torsdag 12 april.

Innan han springer från platsen högg han sin flickvän i bröstet och kastade mordvapnet i en papperskorgen på järnvägsstation.

Varning för starka bilder i filmen

Kvinnan som även var mamma till fyra andra barn dog senare på ett närliggande sjukhus av skadorna som mannen tillfogat henne.

Dom tyska medierna har tillåtits av regeringen att rapportera om mordet på mamman men förbjudit medier från att rapportera om den halshuggna bebisen.

Angela Merkels regering har under de senaste månaderna haft ett intensivt tryck angående den öppna politiken som bär ansvarar för miljontals invandrare som bosätter sig i Tyskland under de senaste tre åren.

Många tror att regeringen utfärdade ett förbud för att publicera mordet för att det kommer att vända allmänhetens ilska mot regeringen och att det kan vara sista spiken i kistan för Angela Merkels politiska karriär.

När bloggaren Heinrich Kordewiner lade upp videon från händelsen på sin Facebook och YouTube kanal så startades det omedelbart en polisutredning där man gjorde en husrannsakan och man beslagtog datorer och annan utrustning.

Även den kristna gospelsångaren som spelade in videoklippet på sin mobiltelefon har också fått husransakan och personliga tillhörigheter konfiskerade.

Det tyska rättsväsendet ser till att censurera de hänsynslösa brotten som sker av invandrare i Tyskland för att dölja sanningen för medborgarna.

Polisen hävdar att de arbetar enligt order att konfiskera material för att skydda offren.

Skribent:Christian Österman
Tags
Translate »
Close