NyheterVärlden

Rappare i Frankrike stängde ned en flygplatsterminal

FRANKRIKE: Slagsmål mellan rapparna Booba och Kaaris på flygplatsen Orly

Ett bråk mellan rappstjärnor i Frankrike skapade ett massbråk vid en avgångsterminal på flygplatsen Orly utanför Paris under onsdagen som resulterade i att man stängde av en terminal, se video i slutet.

Några passagerare skyndade sig för att sätta sig i säkerhet medan någa andra videofilmade rapparna Booba och Kaaris som slogs mot varandra och fortsatte slagsmålet rakt in i en tax-free butik med kosmetika. Flertal oskyldiga dras in i slagsmålet och skadas.

De två rapparna som var på väg till Barcelona för en konsert greps nu tillsammans med nio andra från deras band eller supporters.

De ansvariga för säkerheten på flygplatsens stängde tillfälligt terminal 1 för att skydda övriga passagerare.

Citat från tidningen The Guardian:
Booba, vars riktiga namn är Elie Yaffa har tidigare varit involverat i tvister med andra sångaren på den franska hip-hop-scenen i det förflutna. Han arbetade med Kaaris i hans karriärs tidiga skeden – de två samarbetade på en låt som heter Kalash 2012 – innan förbindelserna blev frostiga mellan de två männen.

Se slagsmålet som filmades

Se låten Kalash från 2012

Källa

The guardian

Youtube

Tags
Translate »
Close