GranskningNyheterPolitikVärlden

Allison Macks arrestering avslöjar barnsexhandel

har kopplingar till  Rothschildfamiljen

Dom växande bevisen mot den påstådda självhjälpsgruppen NXIVM är endast är en front för  människohandel och har kopplingar till  Rothschildfamiljen.

Bronfmansystrarna som det handlar om har donerat miljontals dollar till kultledarna Allison Mack och Keith Raniere som nu båda har blivit föremål för FBI´s utredning angående  barnsexhandel.

Fler detaljer har upptäcks med Hollywood sexkulten NXIVM men det verkar nu mer som att historien går ännu djupare än vad som först uppmärksammats.

Det har nu framkommit att denna grupp har band med Rothschilds, Clintons och Bronfmans. Kulten blev upptäckt när dottern till den tidigare Dynastin skådespelerskan Catherine Oxenberg blev medlem.

Catherine har berättat för New York Times att hon blev orolig efter att hon såg hennes 26-åriga dotter Indien blivit extremt undernärd och lider av allvarliga hälsoproblem, som dottern tillbaka visar via sociala medier.

 

De flesta medier har skrivit om sexhandeln men utelämnat uppgifterna där det handlar om barnsexhandel, varför övrig media inte rapporterat om detta kan man bara spekulera i.

En annan viktig aspekt av fallet som förbisetts är de länkar som finns till politiker och dom ekonomiska aspekterna, organisationen fungerar som ett pyramidspel där man samlat in avgifter regelbundet från sina medlemmar.

Men majoriteten av finansieringen som är över 150 miljoner dollar kommer majoriteten från Seagram arvingarna Sara och Clare Bronfman.

Deras engagemang med Raniere började 2002 och har varit mycket offentlig och kontroversiell även medlemmar i familjen Bronfman tar avstånd från systrarna i media.

Familjen Bronfman har mycket nära band till Rothschilds genom familjen som tillhör deras gemensamma finansbolag  Bronfman & Rothschild.

Utöver det finner man även minst tre personer som tillhör organisationen inklusive Nancy Salzman och Bronfmans systrarna som alla är medlemmar i Bill Clinton stiftelsen (Clinton Global Initiative) som kräver en årlig medlemsavgift på 15 000 USD.

Nu när Raniere är i fängelse och Mack släppt mot borgen har han sagt att han inte har någon kontakt med några andra kultmedlemmar, så har Clare Bronfman fått tagit över rollen som ledare inom organisationen.

Skribent: Christian Österman

Foto: Pittsburgh Post-Gazette

Relaterade artiklar

Translate »
Close