GranskningNyheter

19 åring man gripen för mordförsök i Enköping.

I natt vid 00.30-tiden fick polisen uppgifter om att en bilist försökte köra över en man och en kvinna på Dr Westerlunds gata i Enköping.

Föraren gjorde flera försök innan han åkte från platsen. När en polispatrull anlände till plats kunde en misstänkt bil stoppas i närheten.

Flera personer befann sig i bilen när den kontrollerades men det är oklart vad de övriga passagerarna har för inblandning i brottet.

Offren klarade sig utan skador och polisen kunde stoppa föraren en bit från platsen. 19-åringen är gripen för försök till mord.

Föraren som var en 19-årig man, greps och togs till stationen för förhörhuruvida den unge mannen och offren känner varandra sedan tidigare kan polisen inte svara på i nuläget.

Polis larmades till Dr Westerlunds gata eftersom en bil vid upprepade försök försökt att köra över en man och en kvinna. Den aktuella bilen stoppades och kontrollerades en bit från platsen. Föraren greps för försök till mord.De två utsatta ej skadade. I övrigt oklara uppgifter i nuläget. Mannen blev efter förhör anhållen.

Skribent: Christian Österman

Foto: Folio (bilden har inget med händelsen att göra)

Källa: Polisen

Relaterade artiklar

Translate »
Close