GranskningNyheter

Knivbeväpnad kvinna på innergård i Malmö

Det var i går kväll som det  kom in larm till polisen med anledning av en knivbeväpnad kvinna gör utfall med kniv på en innergård på Bangatan, på platsen finns ett flertal barn och vuxna som kvinnan attackerar.

Personer som befinner sig på platsen övermannar och brottar ner den knivbeväpnade kvinnan innan polisen kommer till platsen.

Vid 19.30  blir polisen larmade till en innergård på Bangatan, med anledning av en knivbeväpnad kvinna. På platsen finns ett flertal barn och vuxna, mot vilka kvinnan gjort utfall mot med kniven.

Personer som befinner sig på platsen övermannar och säkrar kvinnan,  innan första polispatrull anländer. En av de personer hon gjort utfall mot har fått lindriga skador, dock inte av knivbladet.

Kvinnan är nu misstänkt för försök till mord i flertal fall. Bland målsägande finns flera barn. Kvinnan, som är i 40 -års åldern, är nu gripen. Hon kommer att förhöras samt förordnas en försvarare.

Därefter kommer kontakt att tas med åklagare för ett anhållningsbeslut. Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som befunnit sig på platsen, och som kan ha filmat händelsen.

Dessa uppmanas tacksamt att kontakta Polisen via växel 114 14.

 

Källa: Polisen

Foto: Shutterstock

Skribent: Christian Österman

Kontakta First Response & Security Consulting för utbildning med Hlr med Hjärtstartare!

Relaterade artiklar

Translate »
Close