GranskningLokala nyheterNyheterWebb-tv

Stockholms län relativt lugnt 1 maj

1 maj som är socialisternas dag dundrar förbi i rasande takt med demonstrationer över hela landet med kommunistiska färger och slagorden inga rasister på våra gator vilket i sig är bra.

Det som dock är synd är just det att dom största rasisterna som stulit hela diskussionen om rasism är just våldsvänstern och dom i sig är endast en liten gruppering som får alldeles för mycket luft i vårat samhälle.

 

 

Här nedan kommer det nu en sammanställning från polisen i Stockholms län 1 maj:

I Marieberg  beordrades polisen till ett hotell efter uppgifter om att två yngre män kommit in på och berättat att de rånats.

Det visade sig att de varit på väg till en närliggande tunnelbanestation när de under knivhot rånats på sina mobiler och en jacka av några yngre män i en grupp på ca 6 personer.

Under spaningar efter förövarna kontrollerades ett antal personer men ingen misstänkt anträffades de rånade har ej skadats men en av den fick ett slag i huvudet. Förundersökning avseende rån inledd.

I riktning mot Hammarby Sjöstad inkommer en anmälan om skadegörelse på cyklar och vittnena på plats går efter gärningsmännen när patrullen kommer till platsen försöker den utpekade förövaren springa ifrån dem men kan gripas.

I samband med gripandet slog den misstänkte till en av poliserna och är nu misstänkt för även våld mot tjänsteman, skadegörelse och brott mot knivlagen.

I Vasastaden kommer det uppgifter om någon som kör vingligt och anmälaren misstänker att föraren är påverkad. bilisten kör Sankt Eriksgatan och enligt anmälaren som kör efter har föraren bl.a. kört in i en betongsugga och sedan fortsatt. Polis patrull stoppar fordonet vid Norrtull och föraren blåser positivt för rattfylleri.

Larm inkommer där man befarar lägenhetsbrand på Södermalm. Enligt larmuppgifter till räddningstjänsten luktar det rök i trapphuset till en flerfamiljsfastighet på Fatburs Brunnsgata och en brandvarnare tjuter. Patruller är på plats för att biträda räddningstjänsten. Ingen brand konstaterad och samtliga enheter lämnar.

 

Källa: Polisen

 Video källa: Sveriges Kurder كوردانی سوید

Skribent: Christian Österman

Självförsvarskurs för Kvinnor och tjejer

Relaterade artiklar

Translate »
Close