Krönika

LEDARE: Socialisterna vanhedrar 1a Maj med sin närvaro och värdegrund

Idag vanhedrar socialisterna den urgamla traditionella Valborgsmässoafton med att välkomna våren med döden istället, där vi får stå ut med socialister, såsom nazister och kommunister på våra gator.

De båda ideologierna har miljontals liv på sina händer, och utgjutit blod för sin så kallade värdegrund.

Ökad upplysning i skolan måste till, för att berätta för elever om socialisternas negativa påverkan i  samhället och hur nära de är besläktade med nazister och islamister i sin ideologi och därför måste bekämpas från alla fronter. Socialisterna och i sken av kommunismen har dödat miljontals människors i ideologins namn och hittat på allt om fiktiva värdegrunder som måste innehavas för att vara en ”god” medborgare.

Idag måste vi komma ihåg vad de har förorsakat i världens historia och komma ihåg vad kommunister och socialister skanderar för under 1a Majtågen:

Socialdemokrater och kommunister går på våra gator och tycker att Gulag är bra.
Gulag var ett arbetsläger/ dödsläger som upprättades av kommunisterna i forna Sovjet (Ryssland)  i syfte att plocka bort människor med fel värdegrund och se till att sanningen tystnar. De hade upp 14 till upp till 25 miljoner människor i sina läger i syfte, att i den rätta värdegrundens namn har döda från 1,6  miljoner människor till vissa beräkningar upp mot 6 miljoner människors liv.

Idag skanderar även de arbetarpartiet och socialistiska nazistiska organisationen uppe i Ludvika, som får oss att påminnas att de än idag stödjer Nazitysklands mord på miljontals människor och upp emot 6 miljoner judar under 2a Världskriget. För att judarna ansågs ha fel värdegrund eller egenskaper.
Även Tyskar som satte sig upp mot Hitler, blev fångar i sina egna läger, som hade allt från polacker och romer, och flertal andra grupper och nationer.

Det är mord och blod som inte går att förstå, och att vi än idag ser människors infantila tro på en ideologi som saknar relevans och verklighetsförankring. Men dagens Sverige verkar vara blind och bygger upp åter den rätta värdegrunden och förpassa alla icke önskvärde människor i en hetsjakt för sina åsikters skull.

Socialismen går under flera namn som kommunism, nazism samt islamism (som i sin politiska ideologi är socialistisk), måste bemötas med information redan i skolan så att ungdomar lär sig att se skillnad på sunt förnuft och ideologisk dumhet.

Bilden här  nedan är från hemsidan jewishhistory.org som berättar om hur judar hade det i Gulag,

Nästa Valborg fri från Socialism!?

 

/Redaktionen

Källor:

Wikipedia

 

 

Relaterade artiklar

2 Kommentarer

  1. Bra tidning skall leta upp gillaknappen.

    Sovjet har öppnat upp och berättar precis hur illa det var.
    Nazisterna åkte på utbildning till Sovjet och kopierade rakt av. Socialismen har sånt starkt fäste i Sverige och allt från lärare till journalister är indoktrinerade ocgh hållna i okunnighet om sanningen, det vill säga att Sovjet var 10 ggr värre än naxzityskland och till och med överlämnade judar till nazisterna, det dog fler judar i öst än väst.
    Jag har skrivit om det hela här. http://www.gertrud1.se/2017/01/21/ont-och-gott-del-3-vinnaren-skriver-historien/

Translate »
Close