Lokala nyheterSportSverige

Battle of the Vikings

I helgen smäller det då är det dags för fighten många har väntat på äntligen efter månader av snack är det dags för Otto Wallin och Adrian ”Gäddan” Granat att göra upp i boxningsringen om EU Heavyweight Championship.

Det är en är supermatch som  handlar om EU Heavyweight Championship eller Battle of the Vikings som även matchen kallas.

”Jag har haft en riktigt bra träningsperiod  hemma i Sundsvall sedan förra matchen och känner mig i mycket bra form. Nu ser jag fram emot den kommande träningsperioden i New York, och att få vässa formen ytterligare tillsammans med min tränare Joey Gamache. När det är dags för match kommer jag att vara i mitt livs form” säger han i pressmeddelandet.

Video:Boxing Squared

 

Otto Wallin har nu 18 segrar och noll förluster inför matchen och har bott i New York under en längre period för att träna inför lördagens match mot Adrian Granat, även kallad Gäddan. Gäddan har ett facit på 15 segrar på 16 matcher varav 14 av segrarna kommit med Knock Out.

Otto Wallin och Adrian Granat gör upp om den vakanta EU-titeln. Wallin blev erbjuden att få boxas om titeln tack vare sin höga position på världsrankingen och har sedan utmanat den lägre rankade Granat.

Wallin har sedan tidigare WBA:s kontinentaltitel och tar vid vinst mot Granat sitt andra bälte.

 

Foto: Fightermag

Skribent: Christian Österman

 

Självförsvarskurs för Kvinnor och tjejer

Relaterade artiklar

Translate »
Close