Lokala nyheterNyheterVärlden

Jacksonville stadsarbetare i blåsväder efter övertramp

I Jacksonville, USA så har en stadsarbetare satt sig själv i blåsväder efter att hon sagt åt en militär veteran att hans utlands tjänst inte spelade någon som helst roll när hon delade ut en varning till motorcykelfirma där den före detta veteranen var kund

Det gjordes för att dom flaggar för olika militära förband som är deras sätt för att hedra alla dom som valt att skydda och stridit för USA.

Historien har snabbt spridit sig och nu börjar många komma ut med stöd för Arméveteran som blivit blivit skjuten tre gånger på sin utlandstjänst och även för Jaguar Power Sports i Jacksonville, USA.

 

Video:Jaguar Power Sports

 

Det finns rikstäckande uppmaningar att man ska disciplinera  Jacksonville, stadsarbetaren Melinda Power som sa åt veteranen att vad han gjort för sitt land ”spelade ingen som helst roll” under tiden som hon varnade en lokal verksamhet i området för att dom flaggar militära flaggor.

Jacksonville borgmästare Lenny Curry tweetade ”låt dem flyga” han syftade då på flaggor som representerar olika grenar av militären som flaggas för ovanför Jaguar Power Sports.

 

Men bara några timmar tidigare så  levererade två stadsarbetare en varning om böter till verksamheten för flaggorna där man givit dom 14 dagar på sig att plocka ner dom eller böta.

Källa: Twitter, Jaguar Power Sports

Foto: Fox News

Skribent: Christian Österman

 

Självförsvarskurs för Kvinnor och tjejer

Relaterade artiklar

Translate »
Close