NyheterVärlden

8 Poliser fick sparken när de skyllde på möss då ett halvt ton marijuana försvunnit

Det var i förra veckan som 8 poliser fick sparken. Nästan ett halv ton marijuana hade försvunnit från polisens förråd i Argentina och poliserna skyllde på att det var möss som måste ha ätit upp marijuanan.

I Argentina hade polisen beslagtagit nästan 6 ton marijuana. Helt plötsligt var 560 kg borta och en intern utredning startade för att ta reda på vem som låg bakom det försvunna knarket. Utredningen pekade mot poliser som haft tillgång till förrådet och de misstänkta hördes men deras förklaring till varför marijuanan försvunnit var att möss skulle ha tagit sig in i förrådet och ätit upp marijuanan.

Experter på skadedjur kontaktades men de vittnade om att möss inte tycker om tobaken och den mängden som de i sådant fall skulle ha ätit upp var osannolikt och att det i så fall skulle funnits en rad döda möss i förrådet.

Åtta poliser åtalades och fick därefter sparken.

Mattias Wåhlin

Självförsvarskurs för Kvinnor och tjejer

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar

Relaterade artiklar

Translate »
Close