NyheterPolitikVärlden

President Trump undertecknar lag för att bekämpa sexhandel online

WASHINGTON

Omringad av sexhandels offer och deras familjer undertecknade president Donald Trump på onsdag en proposition med hjälp av Ohio republikanen Senator Rob Portman, som fastställer böter och fängelse för ägare av webbplatser som bedriver sexhandel online.

”Jag undertecknar detta lagförslag till er ära … Du har uthärdat vad ingen person på jorden ska behöva uthärda och vi kommer att göra allt vi kan för att se till att människohandeln stoppas snabbt och rättvist

”Sa Trump till offret. Slain en tonårs mamman uppmanar till genomförandet av senator Rob Portmans proposition för att bekämpa trafficking, Yvonne Ambrose en Chicago-kvinna vars 16-åriga dotter mördades av en man som använde Backpage.com för att köpa henne för barnsex, är hysterisk samtidigt som hon tackade presidenten för att underteckna lagstiftningen.

”Det betyder så mycket för vår familj,” sa hon. ”Förhoppningsvis kommer det inte finnas några fler människor som måste uthärda denna smärtan.” ”Vi är med dig till tusen procent, okej” , Sa Presidenten till henne.

Lagförslaget som Portman förtydligar konsekvenserna som skyddar offren mot sexhandeln online och åklagare och sexoffer kan ta  webbplatsägarna till domstol.

Det gör det till ett brott att någon använder en webbplats ”med avsikt att främja eller utföra koppleri av någon annan person …”  kommenterade Portman vid undertecknandet av lagförslaget tweetade Ivanka Trump vid administrationen för att tillföra lite extra bränsle till genomförandet av lagförslaget .

Foto: Vita Huset

Skribent: Veronica Ross

 

Utbilda dig i Hlr med Hjärtstartare!

Relaterade artiklar

One Comment

Translate »
Close