PolitikVärlden

Israels Premiärminister Benjamin Netanyahu har varit på sjukhus

Premiärminister Benjamin Netanyahu har varit på sjukhus och genom gott ett antal tester på Hadassah University Medical Center i Ein Kerem i Jerusalem på tisdag kvällen på grund utav hög feber och hosta men är nu i hemmet igen.

Enligt en uttalande från premiärministerns kontor beställde Netanyahus Läkare Dr. Tzvi Berkowitz testerna och sa att Netanyahu inte haft vilodagarna som krävts för återhämtning från en influensa som han lidit av för två veckor sedan. Som ett resultat utav detta blev symptomerna värre.

Netanyahu vilade och arbetade hemifrån i sex dagar tidigare den här månaden.

Förra veckan avbröts frågor i ett ärende angående ett korruptionsproblem på grund utav hans sjukdom. Han var även tvungen att avboka sitt deltagande i ett antal event.

”Premiärministern har inte använt den tid som krävdes för att återhämta sig från den sjukdom som han hade för två veckor sedan och därför har symtomen försämrats,” har Netanyahus talesman David Baker uttalat i ett textmeddelande.

Försvarsministern Avigdor Liberman har önskat Netanyahu en snabb återhämtning på Twitter och önskar att han hoppas att premiärministern är  bättre före fredagens påskfirande.

Foto: Wikipedia

Tags

Relaterade artiklar

Kolla också

Close
Translate »
Close