Annat & UppsnappatGranskningNyheterPolitikVärlden

Vice presidenten Mike Pence Skyddar dom Kristna

Vice presidenten Mike Pence uppmaning till ABC´S Nyhets stjärna Joy Behar be om ursäkt för ”förtal” mot Kristna!

Vice president Mike Pence har fått samtal av Joy Behar  där hon bad om ursäkt för att hon förlöjligade hans kristna tro och han uppmanade då henne att be om ursäkt till ”tiotals miljoner Kristna Amerikaner som var lika förolämpade” .

Pence pratade med henne om en rad ämnen, bland annat Joy Behars senaste kommentarer  vilket lett till att Media Research Center lanserade en kampanj för att hålla Joy Behar ansvarig med att sprida ”kampanjer för att nedvärdera den Kristna tron” efter att hon sagt att den Kristna tron är en ”psykisk sjukdomden 13 februari påThe View”.

”Vice presidenten Mike Pence ger Joy Behar mycket beröm för att hon ringt honom. Hon agerade mycket uppriktig, och bad om ursäkt och det är en av de saker som min Kristna tro lärt mig så är det nåd berättade Pence.”

Jag uppmuntrar henne fortfarande att använda forumet för det programmet för att be om ursäkt till alla tiotals miljoner Kristna Amerikaner som var lika förolämpade” Berättade Mike Pence .

Du och jag vet att kritiken kommer med det offentliga livet”, tillade Pence. ”Men jag tyckte det var viktigt att jag försvarar tron ​​på tiotals miljoner Kristna mot den typen av förtal.”

Foto: Wikipedia

Frågan är vad Joy Behar kan säga till tiotusentals miljoner Kristna, och President Donald Trump supportrar när hon med sitt nätverk och följare har så totalt förolämpat och satt hatfulla etiketter på dom?

Källa: KronbladetVice presidenten Mike Pence och Fox News

 

Tags
Translate »
Close