Annat & UppsnappatJobb & UtbildningNäringslivSverige

Pris till årets årets Chef 2018

Chefer olika nivåer och från alla branscher var på Grand Hôtel i Stockholm. Under galan lyfter de fram och belönade man  de chefer som utmärkt sig i olika ledarskaps roller.

Under Chefgalan på Grand Hotel den 8 mars 2018 delades priser ut till landets bästa Sju chefer. 

Årets Chef: Elisabeth Wennström
Motiveringen löd följande: En tydlig och ibland tuff chef som bygger en förlåtande kultur. En slitvarg med sällsynt känsla för att lyfta människor. Manpowers operativa direktör Elisabeth Wennström är Årets Chef 2018.

Årets Digitaliseringsledare: Silvia Ernhagen
Motiveringen löd följande: När Bris hittar nya sätt att nå unga, där de finns och på deras villkor, dras hela organisationen med i digitaliseringen. Silvia Ernhagen är Årets Digitaliseringsledare 2018.

Årets HR-chef: Jozef Khasho
Motiveringen löd följande: Jozef Khasho kompromissar inte med grundarbetet. På Rusta har han också sett till att göra rejält med plats för HR i affären. Därför är han Årets HR-chef 2018.

Årets Hälsofrämjande Chef: Monica Berglund
Motiveringen löd följande: Monica Berglunds hälsoarbete omfattar både gps-sulor och delat ledarskap. Därför är hon Årets hälsofrämjande chef 2018.

Årets Innovativa Ledare: Carina Myrvang
Motiveringen löd följande: Kunden ska servas, inte systemet. När Carina Myrvang styrde mot kundfokus hände det saker. Snabbt. Det gör henne till Årets innovativa ledare 2018.

Årets Ledarskapsinsats: Johan Barvaeus
Motiveringen löd följande: Drottninggatan förvandlades till en terrorbrottsplats. Poliskommissarie Johan Barvaeus tog polisens operativa beslut den 7 april 2017. Det gör att han belönas med priset Årets Ledarinsats 2018.

Årets Mångfaldschef: Johan Oljeqvist
Motiveringen löd följande: Fryshuset har tagit nästa steg i mångfaldsarbetet. Dit där det är en vinstgivande självklarhet, en fördel i kampen om talanger och lite bökigt ibland. Därför utses Johan Oljeqvist till Årets Mångfaldschef 2018.

Källa: Chef.se

Tags
Translate »
Close