Hem & TrädgårdLevaMat & Dryck

Lyxiga lakritsnyheter till påsk

Ekologisk lakrits möter frisk och fruktig mango i Johan Bülows lakritsnyhet inför påsk. Denna chokladlakritskula har en kärna av långkokt lakrits, med en intensiv och kolaaktig konsistens. Denna omsluts av krämig vit choklad med söt vanilj och exotisk mango.

Förutom de traditionella burkarna i två olika storlekar finns även ett påskägg fyllt med favoriten lakritspraliner med smak av Dulce de Leche. Presentasken EASTER gör det enkelt för dig och fina gäster att smaka på årets EASTER-lakrits från Lakrids by Johan Bülow till påsk. Presentlådan är indelad i åtta fack med en design som flirtar med det klassiska spelet Kalaha.

Skicka en present till någon du tycker om, välj utskicksdatum och ett fint hälsningskort i kassan så ordnar vi resten.

Tags

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar

Relaterade artiklar

Kolla också

Close
Translate »
Close