KulturPå scen

Hollywood Vampires kommer tillbaka till Grönan

Alice Cooper, Johnny Depp och Joe Perry, eller Hollywood Vampires som deras musikaliska projekt heter, spelade för ett fullsatt Gröna Lund 2016. I sommar, närmare bestämt den 7 juni, kommer de återigen tillbaka för att hylla levande och döda rocklegendarer på Stora Scen.

Hollywood Vampires bildades i början av 70-talet av bland andra Alice Cooper och var från början en dryckesklubb för kända musiker på den legendariska klubben Rainbow Bar & Grill på Sunset Strip. Klubben var tänkt som en fristad där artister kunde hänga, skratta och spela musik ihop och medlem blev man bara om man kunde dricka de redan befintliga medlemmarna under bordet. För drygt fem år sedan beslöt sig Alice Cooper för att väcka Hollywood Vampires till liv igen, med fokus på musiken. Tillsammans med skådespelaren och gitarristen Johnny Depp och Aerosmith-gitarristen Joe Perry, turnerar de nu världen över för att hylla levande och döda rocklegendarer genom att framföra deras mest populära låtar. De spelade inför ett fullsatt Gröna Lund 2016 och den 7 juni kl. 20.00 får vi återigen se Alice Cooper, Johnny Depp och Joe Perry kliva ut på Stora Scen.

Tags

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar
Translate »
Close