KulturPå scen

BRITTISKA RAPPAREN GIGGS TILL STOCKHOLM!

”Linguo”, ”Peligro”, ”Talkin The Hardest” och “Lock Doh” är bara några av Giggs monster till låtar. Han är en av Englands hetaste rappare just nu och har onekligen varit det sedan debutalbumet ”Walk in da Park” från 2008. Aktuell med senaste släppet ”Wamp 2 Dem” kommer Giggs nu äntligen till Sverige! 17 april på Debaser Strand i Stockholm!

Biljetter släpps fredag 23 februari kl. 10.00 

 

Med sitt karaktäristiska flow, unika röst, kreativa texter och underfundiga punchlines är Giggs rapparen fansen vill lyssna på och artister vill jobba med. 2 Chainz, Popcaan och Young Thug gästade på hans senaste mixtape ”Wamp 2 Dem” – som landade på andraplatsen på UK Album Chart när det släpptes, trots att det inte var ett traditionellt studioalbum.

Giggs har utsetts till ”Best Artist” på Rated Awards och nominerats till ”Best Album” och ”Best Hiphop Act” på MOBO Awards samt nominerats till ”Best International Act: Europe” på senaste BET Awards i USA.

Det råder ingen tvekan om att Giggs är en av de största i gemet just nu. Vår och gig med Giggs – kan det bli bättre? Ses på Debaser Strand 17 april!

Datum
17/4 – Debaser Strand, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps fredag 23 februari kl. 10.00

Tags

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar
Translate »
Close