KlippKulturMusikWebb-tv

Måns Zelmerlöw släpper musikvideo till nya singeln ”Happyland”

Måns Zelmerlöw nyss hemkommen från england där han i veckan gjorde succé som programledare på BBC. I fredags släpptes en video till sin senaste singel – Happyland.

Det är det sverige-baserade filmproduktionsbolaget POPE Productions som tillsammans med Måns Zelmerlöw har skapat en postapokalyptisk fiktion. Videon har spelats in i både Sverige och på Island, alla spektakulära scener är en blandning av de svenska skogarna och de Isländska karga bergsklimatet.

Låten ”Happyland” är efterlängtad som singel och har varit fansens favorit från senaste albumet Chameleon.

”Happyland” är den 5:e och sista singeln från albumet som tidigare har levererat hits som ”Wrong Decision”, ”Fire In The Rain”, ”Hanging On To Nothing” och inte minst ”Glorious” som alla fått stort genomslag och spelats frekvent i hela Europa sedan releasen.

Missa inte att Happyland

Tags

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar

Kolla också

Close
Translate »
Close