KulturPå scen

PITBULL FÖLJER MED BRITNEY SPEARS TILL SANDVIKEN

För ett par veckor sedan kunde vi berätta den stora nyheten att Britney Spears tar sin show ”Britney: Piece of Me” till Sandviken lördagen den 11 augusti. Nu står det klart att hon på hela sin Europaturné har med sig ingen mindre än Grammy-vinnande och multiplatinum-säljande artisten Pitbull.

Rekordshowen ”Britney: Piece of Me” har spelats i fyra år på The AXIS på Planet Hollywood Resort & Casino i Las Vegas och har mötts av hyllningar både från fans och kritiker sedan premiären 2013. Som den första samtida superstjärnan att ha en ”resident show” i staden har hon och Ceasars Entertainment satt en ny standard för vad som är möjligt när det gäller underhållning i Las Vegas. Med över 250 föreställningar som alltid var slutsålda har showen omsatt över 140 miljoner dollar och sålt nästan en miljon biljetter. Nu åker den ut på turné.

”Britney: Piece of Me” har blivit framröstad till ”Best Resident Performer”, ”Best Production Show”, ”Best Bachelorette Party” och ”Best Bachelor Party” av Las Vegas Review-Journals läsare. Stjärnor som Beyoncé, Jay Z, Lady Gaga, Anna Kendrick, Nick Jonas, Miley Cyrus, Kirsten Dunst, Chloë Grace Moretz, Calvin Harris, Sia, Selena Gomez, Katy Perry och Steven Tyler har alla gått och sett ”Piece of Me”. Nu kommer den till Sandviken.

Turnén innebär den absolut sista chansen för fans att se showen live.

Vi ses i Sandviken i sommar – en konsert som nu i och med Pitbull adderad blir än mer unik. Inte missa!

DATUM
11/8 – Göransson Arena, Sandviken

Tags

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar
Translate »
Close