KulturMusikPå scen

STJÄRNSKOTTET NOAH KAHAN TILL STOCKHOLM – FRI ENTRÉ!

Stjärnskottet Noah Kahan från Vermont släppte nyligen sin efterlängtade debut-EP ”Hurt Somebody”. Titelspåret (feat. Julia Michaels) är en superhit med över 8 miljoner streams på Spotify och tillsammans med låtar som ”Young Blood” (12 miljoner streams) och ”Sink” (6 miljoner streams) är Noah Kahan helt klart en av de hetaste artisterna just nu.

Tisdag 29 maj kommer han till Obaren i Stockholm för en konsert – som är helt gratis!

Noah Kahan är en 20 år gammal singer-songwriter från den amerikanska småstaden Strafford i Vermont med en befolkning på endast 1000 personer. Med åren har han upplevt en krock med sina jämnåriga kompisar vilket har lett till ett stort utanförskap. Medan de har varit mitt i sina karriärer har Noah känt att han stått still vilket ledde till att han hamnade i en depression. Han skrev då låten ”Young Blood” som en påminnelse att våga tro på sig själv. Grammyvinnande producenten Joel Little hörde hans musik på Soundcloud och inom kort var han signad till amerikanska skivbolaget Republic Records.

Succén för 20-åringen är given och vi är extremt glada över att kunna välkomna Noah Kahan till Obaren i Stockholm för en konsert den 29 maj (fri entré och 18-årsgräns)

Tags

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar

Kolla också

Close
Translate »
Close