KulturMusikPå scen

JUSTIN TIMBERLAKE TILL SVERIGE!

Efter släppet av hans efterlängtade album ”Man of the Woods” i fredags och efter hans episka framträdande på Super Bowl i natt meddelar Justin Timberlake att han tar sin ”The Man of the Woods Tour” till Europa och även utökar sin redan slutsålda Nordamerika-turné ytterligare.

Han har redan sålt över 450.000 biljetter i Nordamerika, och nu är det alltså klart att han tar turnén till Europa och Sverige i sommar.

Den 31 juli intar Justin Timberlake Friends Arena i Stockholm. Biljetterna släpps måndag den 12 februari kl 9.00.

I Nordamerika adderas nu hela 31 nya konserter inkluderat en andra och tredje konsert i Chicago, Toronto, New York, Los Angeles, Las Vegas, Boston, Philadelphia, Washington, Houston, Dalas, Pittsburgh, Cleveland, Atlanta och Memphis. I Europa gör han 16 konserter.

Timberlakes fjärde studioalbum ”Man of the Woods” släpptes i fredags och i natt framträdde han för tredje gången på världens största TV-sändning, och därmed det musikevent med störst publik på hela året – Pepsi Super Bowl LII Halftime Show. Senast JT turnerade var med den hyllade ”The 20/20 Experience World Tour” som sålde ut arenor över hela världen, inkluderat Tele2 Arena i Stockholm i maj 2014.

Mer än fyra år sedan sist – den 31 juli återvänder äntligen en av vår tids allra största popstjärnor och performers till Sverige för en galet efterlängtad konsert.

I Sverige har American Express Kortmedlemmar tillgång till förköpsbiljetter före det ordinarie biljettsläppet med start onsdag den 7 februari kl 10.00 till och med söndag den 11 februari kl 17.00. Biljetterna bokas via americanexpresstickets.se.

Medlemmar i The Tennessee Kids Fan Club har också tillgång till förköp. För fullständig information om The Man of the Woods VIP-paket och hur du går tillväga för at köpa dessa, se https://vip.justintimberlake.com/


DATUM

31/7 – Friends Arena, Stockholm

För samtliga turnédatum, se JustinTimberlake.com

Tags

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar
Translate »
Close