KrönikaNyheter

LEDARKRÖNIKA: Tidens tand och verkligheten

Vi på Kronbladet önskar eder alla en riktig god fortsättning inför det nya året 2018 med några reflektioner..

Det har varit ett år av förändring där tidens tand slutligen nött igenom  lagren av samhällets utmaningar som nu äntligen pratas om i alla politiska läger.

Allt från att Socialdemokraterna anklagat de borgerliga partierna som Moderaterna för att det fiska i brungrumliga vatten, då Socialdemokratiska ideologiska talesperson ”Henrik Arnstad” uttryckt att det påminns om 30-talet…Så har även Socialdemokraterna nyligen blivit anklagade av samma man för att gå nazisters ärenden.

Eller att finansministern Magdalena Andersson uttalande att det inte finns utrymme för mer invandring utan att invandrare skall söka sig till andra länder…och att Sverige bara kan ta emot den mängd vi klarar av att integrera.

Omöjliga ord i början av 2017..

Dessa ord kan idag sägas av Socialdemokraterna för att de har ”rätt” värdegrund…Det blir ursäkten inför året 2018 att få bedriva mer restriktiv migrationspolitik.

Dock kan inget parti i riksdagen som nu vänder kappan efter vinden förklara   ”hur” en restriktiv politik skall genomföras. Enligt polisen är det lönlöst att göra inre kontroller och dessa 80.000 migranter som skulle utvisas verkar bara vara tomma tunnor som skramlar. Även Sverigedemokraterna som sägs ”bemästra” ämnet har svårt att förklara på detaljnivå hur åtgärder skall genomföras, vilket de kommer behöva göra ifall de ska nå framgång.

Medborgarna i Sverige förtjänar bättre politiker som på allvar förklarar vad som måste göras, hur och när det skall göras.  Och verkligen gör slag i saken utan tvekan inför utmaningen.

 

Att skandalen med Transportstyrelsen passerar obemärkt är en av de största skandaler som inträffat under 1000 år av konungarikets historia …är chockerande.

2018 blir ett år som avgör på allvar framtiden och det största hotet mot Svenska väljare är ”media” som etablerat sig ideologiskt sammanbundet med partierna och kommer försätta sina läsare med agendaskrivna artiklar.

Vår övertygelse är att ni kära läsare ser igenom det!

Ha en God fortsättning med det nya året 2018!

Relaterade artiklar

Translate »
Close