Annat & UppsnappatKrönikaNyheter

Fredens ring & kippavandring 20e december

Kronbladet.se stödjer initiativet Fredens ring & kippavandring som börjar Onsdagen den 20e december kl 17:30, vid Östermalms torg i Stockholm för att vandra till Raoul Wallenbergs torg. Kom och stöd!

Klicka på FB-länk för stöd>>>

Orsaken till initiativet är nog delvis pga händelserna som har ägt rum runt om i Sverige, där Judar blir attackerade, och med utan förklaring om varför?

Vad som plötsligt har fått medborgare i Sverige att vilja attackera Judar öppet är högst oklart om man tänker på efterkrigstidens alla upplysningar om förintelsen. Exempel skolresor till Auschwitz där Svenska elever har varit och bevittnat… och skapandet av Forum för Levande historia.

Dock finns det tydliga kopplingar till människor som stödjer islamism och terrorister från Palestina (både Socialdemokrater & Muslimska brödraskapet som underblåser ett hat). De som har attackerat, har i samband med den Amerikanska presidentens beslut om erkännande av Judarnas huvudstad Jerusalem, skanderat i vrede exempelvis i Malmö att ”skjuta judarna”.

Och protesterna har varit tysta tidigare när Ryssland erkände .. och även när Tjeckien erkände Jerusalem…varför protestera nu?

Precis som 30-talet… fast värre?

Varför skulle Svenskar ”vilja vara ” islamister eller stödja islamister som har i hundratals år ockuperat judarnas huvudstad är för oss i redaktionen högst märkligt. Svensk kultur är kopplad till judarnas kultur genom religionen där Jesus är den bärande länken.

Svenskar är generellt kristna eller ateister och är för ett sekulärt samhälle. Frågan är vart dessa blodtörstiga Svenskar kommer ifrån?

På arrangörens FB-sida går det bland annat att läsa:

Kom och vandra med oss den 20e! 🙂

Var med och stå upp emot hatet!

Stå upp för Fred och kärlek!

Relaterade artiklar

Kolla också

Close
Translate »
Close