Film och TvKultur

Mordet på Orientexpressen

Från den bästsäljande boken av mordgåtornas drottning Agatha Christie kommer nu MORDET PÅ ORIENTEXPRESSEN. Vad som börjar som en extravagant tågresa genom Europa utvecklas snabbt till ett av de mest spännande mysterier som någonsin berättats. För en av tågets passagerare ska resan bli den allra sista, och alla övriga medresenärer är misstänkta. Tiden är knapp och en man måste lösa pusslet innan mördaren slår till igen. Kenneth Branagh regisserar samt spelar själv med i denna stjärnbeströdda ensemble där vi också ser bland andra Penelope Cruz, Johnny Depp, Daisy Ridley och Michelle Pfeiffer.

I rollerna:
Tom Bateman, Kenneth Branagh, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Josh Gad, Derek Jacobi, Leslie Odom, Jr., Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Marwan Kenzari, Olivia Colman, Lucy Boynton, Manuel Garcia-Rulfo, Sergei Polunin.

  • Regi – Kenneth Branagh
  • Speltid – 113 min
  • Genre – Ej angivet
  • Åldersgräns – Från 11 år
  • Originaltitel – Murder on the Orient Express
  • Premiärdatum – 2017-11-24
  • Distributör – 20th Century Fox
Tags

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar

Kolla också

Close
Translate »
Close