Resa

En kväll på stan…

Jag och min vänsterextrema date besökte karaokestället igår kväll och det var så roligt. Det är så fint att se machomän med hjärtesorg sjunga ut all smärta som de bär inom sig.
Vi nordiska män slåss inte – vi sjunger ut all jävla smärta!

Och så dök judevikingen Christoffer upp. Kan inte säga annat än att han var sex på två ben. Aldrig sett nåt sexigare. Dessutom trevlig och en god vokalist. Han verkligen OSADE sex och det berättade jag för både honom och hans kvinna (som tydligen inte var hans flickvän, utan snarare en KK).
”Ja, jag förstår att man måste ta kölapp”, sa jag och kvinnan visste vad jag menade. (Men hon hade väl klippkort.)

Sen var det en mumsig mörk man iklädd nån färgglad stickad tröja, så jag kallade honom ”norrmannen”. Han var så stilig och han hade hjärtesorg och sjöng en massa ballader. Så fint.

En fjolla som hade varit ihop med sin man i 25 år grät titt som tätt (kanske förhållandet inte var så bra, trots allt?), men när jag drog mina svenska schlagers så sken han upp och började dansa. Kul att kunna pigga upp någon!

Och så var det Christina – en rultig tös som jag bildade en duo med. Tre låtar framförde vi tillsammans och fastän vi aldrig träffats tidigare så gick det per automatik så att hon tog de höga partierna och jag – med min väsande supermaskulina stämma – tog de låga.

Anna K. är Helsingfors (Finlands?) bästa karaokehak! Alltid så trevliga människor. Och som en av deras (supersnygga) dörrvakter en gång sa: ”Folk kommer inte hit för att supa – de kommer hit för att sjunga och umgås.” Så är det!

Anna K. på Annegatan 23, Helsingfors – vi ses där!

Tags

Relaterade artiklar

Translate »
Close