KulturPå scen

Idag släpptes biljetterna till Guns ´N Roses live i Göteborg

Guns N’ Roses ”Not In This Lifetime Tour” visar inga tecken på att sakta ner – med över en miljon biljetter sålda bara i Europa i år (inklusive en slutsåld och kritikerhyllad konsert på Friends Arena 29 juni) åker de vidare på en europeisk sommarturné 2018 som avslutas i Sverige, i Göteborg, på Ullevi!

Innan Göteborgskonserten får även Odense i Danmark (6/6) och Oslo i Norge (19/7) besök – ingen av dessa städer har bandet besökt tidigare under turnén. Och konserten i Tallinn i Estland (16/7) blir bandets första Estlandskonsert någonsin.

Lördagen den 21 juli 2018 spelar Guns N’ Roses på Ullevi och biljetterna släpps på torsdag den 16 november kl 9.00.

Tags

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar
Translate »
Close