KulturMusikPå scen

MAX RAABE & PALAST ORCHESTER SLÄPPER ALBUM OCH ÅKER PÅ TURNÉ!

Efter succén för både album och efterföljande turné med skivan ”Eine Nacht In Berlin” (2014) är det äntligen dags för nytt material från tyska geniet Max Raabe och hans Palast Orchester! Nya albumet “Der perfekte Moment… wird heut verpennt” finns ute nu och nästa höst kommer de till Jönköping, Malmö, Göteborg och Stockholm!

Biljetter släpps onsdag 8 november 09.00 

Hur skriver man de bästa låtarna? Man gör absolut ingenting! Ja det är så Raabe har skapat sitt nya album – liggandes i sitt hem, filosoferandes. Albumet skapades tillsammans med tyska storheter som Annette Humpe, Christoph Israel, Peter Plate, Ulf Leo Sommer, Daniel Faust och Achim Hagemann – och finns ute nu!

Det är låtar som andas lika mycket Max Raabes unika sångstil och humor som 20- och 30-talens Weimar-era. Sångerna och scenshowen Max Raabe presenterar gör att fans världen över saknar en era – som få ens var födda för att uppleva.

Hösten 2018 återvänder äntligen magiska Max Raabe & Palast Orchester till Sverige – för fem konsertdatum! Lördag 29 september på Jönköpings Konserthus, söndag 30 september på Malmö Live, måndag 1 oktober på Göteborgs Konserthus och 2 + 3 oktober på Cirkus i Stockholm! Vi hoppas och tror att det blir ”Der perfekte Moment” – fem gånger om!


Datum 2018

29/9 – Jönköping Konserthus, Jönköping
30/9 – Malmö Live, Malmö
1/10 – Göteborgs Konserthus, Göteborg
2/10 – Cirkus, Stockholm
3/10 – Cirkus, Stockholm

Biljetter

Biljetterna släpps onsdag 8 november kl. 09.00.

Tags

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar
Translate »
Close