KulturSpelTv-spel

Bound och Worms Battlegrounds blir gratis för PlayStation Plus-medlemmar i november

Det första av novembers två gratisspel för PlayStation Plus är det konstnärliga plattformsspelet Bound, av den polska utvecklaren Plastic.

Du spelar som en balettdansande prinsessa med siktet inställt på att krossa ett monster som vill förgöra världen. Plattformsspelet går främst ut på och att lösa problem, men det som sticker ut allra mest är den otroliga grafiken. Spelet utspelar sig i en värld av ständigt skiftande geometriska former och kalejdoskopiska mönster, som är fantastisk att röra sig runt i.

Förbered dig på nostalgi med Worms Battlegrounds

Det är dags för en nostalgisk resa med en av spelvärldens roligaste serier. I november har du nämligen möjlighet att köra det taktiska 2D-krigsspelet Worms Battlegrounds.

Worms Battlegrounds är den 21: a utgåvan i den legendariska serien som kom redan 1995 och spelutvecklaren Team 17 har suttit vid rodret sedan dess.

I spelet har du mer än 60 olika typer av vapen och utrustning till förfogande, bland annat den kända holy hand grenade – så det finns utrymme för att vara kreativ i hur du gör dig av med dina fiender.

Spelet har också ett spelläge där upp till fyra personer kan samarbeta från soffan. Så ta tag i din bästa vän och avgör en gång för alla vem som är den starkaste masken i gänget.

Bonusspel: PSVR-spelet Until Dawn: Rush of Blood och PlayLink-spelet That’s You!

Utöver Bound och Worms Battlegrounds, får du va med på en berg-och-dalbane-tur från helvetet i det skräckfyllda VR-spelet Until Dawn: Rush of Blood.

Spelet utspelar sig i en övergiven nöjespark där skräcken från Until Dawn kommer jaga dig hela vägen genom ditt PSVR-headset. Reglerna är enkla: Var rädd om livet och skjut allt som rör sig.

Until Dawn: Rush of Blood är ett kostnadsfritt bonusspel för PS Plus-medlemmar och tillgängligt till och med den 2:a januari 2018.

Sist men inte minst, partyquiz-spelet That’s You! kommer att vara kostnadsfritt fram till den 8:e februari 2018. I That’s You! kan du och dina vänner en gång för alla avgöra: Vem är den sämsta bilföraren? Vem har bäst klädsmak? Och vem är den sämsta kocken?

That’s You! är en del av PlayLink, en kollektion av sociala spel, där du använder din smartphone eller surfplatta som handkontroll och kamera.

Tags

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar
Translate »
Close