KulturPå scen

Monster Jam® kommer tillbaka till Friends Arena i Stockholm och gästas av Race Of Champions (ROC) Factor

Monster Jam® kommer tillbaka till Friends Arena i Stockholm och gästas av Race Of Champions (ROC) Factor. 20 amatörförare tävlar om chansen att köra mot Tony Rickardsson och Tom Kristensen

Lördag 18 november kommer Monster Jam® tillbaka till Friends Arena för ännu en aktionfylld motorfest för hela familjen! Monster Jam samarbetar med Race Of Champions (ROC) och kommer att gästas av två skandinaviska förare i världsklass: Tony Rickardsson från Sverige och Tom Kristensen från Danmark; som inte bara tävlar mot varandra utan även mot två amatörförare som väljs ut av fansen! Det här är ROC Factor!

ROC Factor är en unik, head-to-head tävling mellan amatör- och proffsförare där de tävlande kör i identiska bilar för att se vem som är snabbast av dem alla. Nästan 200 svenska motorsportentusiaster och amatörförare deltog i ROC Factor-tävlingen som nu har stängt. Deras körskicklighet utvärderades av en expertpanel som valde ut tjugo semifinalister. Semifinalisterna presenteras nu för allmänheten som röstar fram sina två favoriter som får tävla i ROC Factor. De tjugo ROC Factor semifinalisterna är:

1 Johan Karlsson SE
2 Erik Cederberg SE
3 Elias Lundberg SE
4 Dennis Rådström SE
5 Kjetil Neple NO
6 Ulrik Linnemann DK
7 Anders Michalak SE
8 Ella Benje SE
9 Marcus Andersson SE
10 Jonathan Andersson SE
11 Simon Gulle SE
12 Jesper Kneis DK
13 Jim Olofsson SE
14 Jacob Jansson SE
15 Pelle Wilén SE
16 Helena Lindin Cederberg SE
17 Sandra Persson SE
18 Anton Larsson SE
19 Kasper Lauridsen DK
20 Jimmie Nordin SE

De två finalisterna kommer att tävla både mot varandra och mot våra legender i en elimineringstävling för att bestämma vem som är snabbast av dem alla! Besök http://bit.ly/ROCFactorSEVoteför att lägga din röst och att var med och avgör vem som går vidare i denna skandinaviska kraftmätning! Röstningen stänger 3 november vid midnatt.

Monster Jam levererar spänning för hela familjen med racing I världsklass och freestyleuppvisningar som du inte trodde var möjlig. Publiken får chansen att se både Monster Jam och Race Of Champions ”ROC Factor” på Friends Arena i november.

”ROC Factor-tävlingen, som ger amatörer chansen att tävla och jämföra sin talang med några av världens allra bästa förare i identiska bilar, är en idé som vi startade i Race Of Champions i Londons Olympia Stadion.” säger Fredrik Johnson, President Race Of Champions, ”Det blev en fantastisk succé och nu ser vi fram emot att ge entusiaster i Skandinavien chansen att mäta sina krafter mot några av Skandinaviens bästa förare. Monster Jam är en perfekt partner för ROC Factor i Skandinavien.

“Monster Jam handlar om interaktion och att få fansen att komma nära stjärnorna i showen” säger Chris Yancey, Senior Director på Feld International Motorsports.“Med Pit Party, ROC Factor-tävlingen, Monster Jam Racing och Freestyle, kommer detta att vara den perfekta dagen för hela familjen!”

MONSTER JAM FEATURING RACE OF CHAMPIONS

Friends Arena

Lördag 18 november

Biljetter

 

Monster Jam Friends Arena 18 november 2017

Tags

Mattias Wåhlin

Ansvarig för lokala tidningar
Translate »
Close